SPA MANICURE

ALMOND MILK BATH
ALMOND MILK BATH

CND Spa Manicure           
Een manicure is een cosmetische schoonheidsbehandeling voor de vingernagels en handen die wordt uitgevoerd met behulp van een manicure set. Een manicure beslaat het vijlen van de nagel, het vormgeven van de vrije nagelrand, het terugduwen van de nagelriemen en het knippen van al het niet-levend weefsel (beperkt tot nagelriem en losse velletjes) van de nagelplaat. Ook vallen scrubben, masker en massage van de hand en het lakken van de nagels onder de behandeling. Zijn je handen erg droog of hebben ze gewoon een keer extra aandacht nodig dan raad ik je een heerlijk paraffine bad aan.

ALMOND MILK BATH
Een voedende huid en nagel olie voor het conditioneren van de huid. Een voedende warme hand/nagel olie die transformeert in een warm melkachtig hydraterend bad voor de nagels en omliggende huid. Geeft een diepe conditionering aan de huid en nagels met zoete amandelolie, jojoba olie en vitamine E.

ALMOND MOISTURE SCRUB
Een dikke hand scrub voor het polijsten en conditioneren van de huid. Een dikke luxueuze hand behandeling voor het polijsten en conditioneren van de huid. Bestaat uit een mix van fijn gemalen mineralen zouten, suiker, zachte jojoba parels en zoete amandelolie.

ALMOND ILLUMINATING MASK
Een vol handmasker voor een diepe conditionering van de huid. Een vol, shimmering hand masker dat de huid diep hydrateerd, conditioneerd, vernieuwd en een gezonde gloed geeft. Bevat een hydraterende mix van zoete amandelolie, jojoba olie en vitamine E.

ALMOND HYDRATING LOTION
Een zijdezachte handlotion die snel hydrateerd en absorbeert. Een zijdezachte hand- en bodylotion die snel intrekt en de huid een satijnzacht gevoel geeft met de heerlijke geur van zoete amandel.

Tip:
Zijn je handen erg droog of hebben ze gewoon een keer extra aandacht nodig dan raad ik je een heerlijk paraffine bad aan.

PRIJS

Handverzorging                                            

Manicure 15 minuten *€ 10,-
Nagel vijlen, nagelriemen, handlotion en transparante lak

Manicure 15 minuten *€ 15,-
Nagel vijlen, nagelriemen, handlotion en nagellak

CND Spa manicure 30 minuten *€ 25,-
Nagels vijlen, nagelriemen, soakbad, scrub, nagelriemolie en handlotion

CND Spa manicure 45 minuten € 40,-
Nagel vijlen, nagelriemen, saokbad, scrub, mask, massage, nagelriemolie, handlotion en transparante lak

*Andere combinatie is ook mogelijk
*Gekleurd nagellak €5,- extra

Handpakkingen
Paraffine € 15,-
Algen       € 15,-

*Handpakkingen is ook in combinatie met manicure mogelijk